Pure Basic - GOTS certificeret, økologisk og bæredygtigt basistøj fra Pure Basic.

TILBAGE
SNART

Webshoppen er under opdatering mellem kl 18:25 og kl 18:30 søndag d. 26 juni 2022.

Dreng, pige eller baby

Hos Pure Basic kan du finde alle basisvarer til dine børn. Vi mener, at “the basics” er det vigtigste i dine børns garderobe, fordi du, med lækre kvalitets-basisvarer har fundamentet for hurtigt, enkelt og billigt at “spice” dit barns look op med få andre ting.

Vi tror på Slow Fashion – at du med en garderobe af kvalitets basisvarer kun behøver få trendy items for at variere looket, samtidig med at du bevidst vælger den bæredygtige vej.

GOTS, bæredygtigt og økologisk

Vi mener, at kun det bedste er godt nok for vores børn. At tænke, handle og købe bæredygtigt slow fashion basistøj er fremtiden. Vi ønsker at gøre dit indkøb af basistøj til børnene nemt, tilgængeligt og ansvarligt, så du kan bruge tiden på at være den bedste udgave af dig selv.

Vi brænder for at tilbyde pure feel-good sustainable basistøj til dine børn. Alt sammen med god samvittighed.

Om os

Pure Basic er på én og samme tid vores job og vores hjertesag; når vi ser på vores egne tre skønne unger, bliver vi på én gang overstrømmet af glæde og kærlighed men også af bekymring – bekymring for dén fremtid de går i møde. Så vores lille beskedne bidrag til en bedre fremtid er vores nye “baby”, Pure Basic, som er en måde at forene vores interesse for mode og børnetøj med ønsket om en mere bæredygtig fremtid.

Kontakt os for at høre mere om tankerne om Pure Basic

Peter Astrup

pa@purebasic.dk