Hvad er OEKO-TEX®?

Inden for de senere år er der kommet meget fokus på økologi. Inden for tøj og børnetøj er dette ingen undtagelse. 

Når du køber tøj til dine børn, er det ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i tøjet. En måde, du kan undgå, at dit barn bliver udsat for skadelige kemikalier, er ved at købe økologisk og OEKO-TEX®-certificerede mærker. Ud over at du skaber de bedste vilkår for dine børn, er du med til at værne om naturen og miljøet.

Pure Basics børnetøj er økologisk og OEKO-TEX®-certificeret

Pure Basics bæredygtige børnetøj og baby tøj er økologisk og OEKOTEX®-certificeret. 

OEKO-TEX mærkede tekstiler er sikre tekstiler, der ikke skader kroppen. OEKO-TEX er verdens førende sundheds- og miljømærkning inden for tekstiler og lignende materialer. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX-forening har stillet. Disse krav går på indholdet af kemiske stoffer, der mistænkes at kunne skade helbred eller miljø

GOTS certificering sikrer økologisk valg

Pure Basics børnetøj er GOTS certificeret og dín garanti for et økologisk og ansvarligt valg. GOTS, som står for Global Organic Textile Standard (oversat til Glob al økologisk tekstil standard), er den højeste internationale mærkning af tøj og tekstiler, som sikrer bæredygtighed i hele livscyklussen for det enkelte produkt.